Header 2.1920x0 1
Performance collective
Best Kept Secret

Communicatietrainingen voor succesvolle samenwerking. 

Pijl
BKS

Wij optimaliseren communicatie binnen organisaties. Succesvol samenwerken hangt sterk af van de manier waarop u overkomt op anderen. Hoe bewust communiceert u? Hoe denkt u dat anderen uw wijze van communiceren ervaren? Slaagt u erin het vertrouwen van uw gesprekspartner te winnen en te behouden, of dat nu intern of extern is? U kunt dat beïnvloeden en wij leren u hoe.

Wat we doen

Middels een online assessment (zelf in te vullen of door de omgeving voor een 360º feedback) geven wij inzichten in verbale en non-verbale communicatiestijlen. Wij laten zien in hoeverre er inlevingsvermogen is voor gesprekspartners en de mate van flexibiliteit, en daarmee de mate van bereidheid om open te staan voor veranderingen.

joost van rooij
Aangenaam

Joost van Rooij

Maak kennis met

Onze partners

Om optimaal te presteren, ondersteunen wij u vanuit onderstaande gespecialiseerde bedrijven die samenwerken binnen Performance Collective:

Shutterstock 1192651540 mannen

Performance collective

The proof of the pudding is in the eating…

Heeft u een uitdaging? Een bobbel onder het tapijt? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Laten we elkaar snel ontmoeten.

Performance Collective logo wit

Heldere strategie, doelgerichte communicatie, operationele efficiëntie en financiële betrouwbaarheid voor maximale prestaties.

Blijf op de hoogte

Meldt u aan om nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. 

© Performance Collective

Ontwerp & Realisatie: Trend marketing & communicatie