Dutch Entrepreneurs Academy
Performance collective
Dutch Entrepreneurs Academy

Academy voor strategisch leiderschap en waardecreatie.

Pijl
DEA

Strategisch Leiderschap. Niet als abstract begrip, maar juist naar de concrete praktijk. In de context van uitdagingen, ambities en gewenste waardecreatie. Strategisch Leiderschap als concrete handelingen en activiteiten, zodat ondernemingen nog beter kunnen inspelen op de wensen van klanten. Om nog scherper doelen te formuleren en hierop te sturen. Om teams hierin actief te betrekken maar ook om te evalueren en leren. Zodat er blijvend aan de continuïteit en waardecreatie van organisaties gebouwd wordt.

Wat we doen

Dutch Entrepreneurs Academy (DEA) is een actiegerichte en interactieve Academy voor het MKB. Wij ondersteunen ambitieuze en energieke ondernemers, directeuren, leidinggevenden en grootaandeelhouders die de uitdagingen en kansen voor hun organisatie willen benutten. Die de continuïteit en winstgevendheid van hun organisatie willen waarborgen. Die durven te innoveren en veranderen. Die willen leren, maar vooral ook willen toepassen.

Dominik hermans
Aangenaam

Dominik Hermans

Maak kennis met

Onze partners

Om optimaal te presteren, ondersteunen wij u vanuit onderstaande gespecialiseerde bedrijven die samenwerken binnen Performance Collective:

Shutterstock 1192651540 mannen

Performance collective

The proof of the pudding is in the eating…

Heeft u een uitdaging? Een bobbel onder het tapijt? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Laten we elkaar snel ontmoeten.

Performance Collective logo wit

Heldere strategie, doelgerichte communicatie, operationele efficiëntie en financiële betrouwbaarheid voor maximale prestaties.

Blijf op de hoogte

Meldt u aan om nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. 

© Performance Collective

Ontwerp & Realisatie: Trend marketing & communicatie