9282 Hanneke header
over ons
Breed collectief,
één drijfveer
We zijn een uniek collectief met een brede specialisatie. Vanuit kennis, technologie en controle leveren we maatwerkoplossingen voor bedrijven in de breedste zin van het woord.
Pijl
Performance Collective

Kennis is macht.

Kennis is macht. Al onze specialisten zijn experts in hun eigen vakgebied. Rondom de uitdagingen van uw onderneming wordt een team gevormd, met de focus op succes. De samenstelling van dat team is de juiste mix van left en right brainers. De right brainers (de creatieve geesten) voor een frisse blik en nieuwe perspectieven/concepten. De left brainers (structuurpuristen), voor de benodigde groei, de organisatie en de efficiëntie. Al naar gelang de uitdagingen van een onderneming, formeren we een krachtig team met de juiste mix.

Als team bekijken we vraagstukken vanuit een breed perspectief. Zo komen we tot verrassende inzichten en werkbare oplossingen. Door data meetbaar te maken op één plek kunnen we inzichten verschaffen die ongekend zijn. Het zorgt voor prestaties op de korte en lange termijn. We kunnen de verkregen data bedrijfsbreed inzetten. Dat zorgt voor een versnelling in kwaliteit, aanpak en succes.

Vanuit de praktijk weten we; één succesvolle uitkomst smaakt naar meer. Door ons collectief kan er meteen worden doorgeschakeld naar diverse vervolgstappen. Dat werkt niet alleen prestatieverhogend, maar ook aanstekelijk naar uw eigen team. Zo komt het dat we doorgaans teams samenstellen waarin we uw medewerkers laten participeren. Samen voor succes, vanuit controle en kennis.

8246 Wim Bubberman

Visie

Wij zien, wij zien wat u niet ziet…

Een collectief is niet nieuw. Maar een samenwerking tussen specialisten uit zulke diverse marktsegmenten is uniek. Het Performance Collective werkt samen vanuit een eigen expertise, in gezamenlijkheid, aan het succes van onze opdrachtgevers. We vliegen uitdagingen aan, uit alle windstreken van het ondernemerschap, waarbij een ieder gebruik maakt van de kwaliteiten van de ander. Dit geeft uw onderneming een voorsprong en levert rendement, groei en continuïteit op.

Het Performance Collective werkt samen vanuit een eigen expertise, in gezamenlijkheid, aan het succes van onze opdrachtgevers. 

Missie

Uw succes, onze missie

Onze kennis en kunde inzetten om de uitdagingen van ondernemers en ondernemingen te doorgronden en een wezenlijke bijdrage te leveren aan het succes ervan. Wij leveren specifieke kennis en diensten die bedrijven succesvoller maken en het inzicht biedt om succesvol te blijven. Dit doen we door controle te verschaffen op onze performance pijlers: strategie, communicatie, financieel en operatie. Benieuwd hoe? Neem vrijblijvend contact op!

9488 Leen Jan

Performance collective

Onze partners

Om optimaal te presteren, ondersteunen wij ondernemers en ondernemingen vanuit onderstaande gespecialiseerde bedrijven die samenwerken binnen Performance Collective:

pijltje bij leden BKS

Communicatietrainingen voor succesvolle samenwerking. 

pijltje bij leden Cbp

Specialist in pensioenwetgeving, CAO's en BPF.

pijltje bij leden DEA

Academy voor strategisch leiderschap en waardecreatie.

pijltje bij leden Finance factory

Uw financiële administratie voordelig en slim uitbesteedt. 

pijltje bij leden Henp

Betrouwbare informatie en financieel advies.

pijltje bij leden Louter

Werving van professionals op elk niveau.

pijltje bij leden Performity

Hét platform om organisaties te helpen succesvol te ondernemen.

pijltje bij leden RVA gilde

Expertise van topondernemers tot uw beschikking.

pijltje bij leden Trend

Marketingstrategie, communicatie & design.

pijltje bij leden WesecureIT

Uw organisatie cybersafe, van preventie tot noodhulp.

Shutterstock 364029176 bewerkt  kopie 2

werken bij

Aansluiten bij Performance Collective?

Zet jouw ambities op een rij. Durf groot te dromen en werk mee aan succes. Neem vandaag nog contact met ons op.

Performance Collective logo wit

Heldere strategie, doelgerichte communicatie, operationele efficiëntie en financiële betrouwbaarheid voor maximale prestaties.

Blijf op de hoogte

Meldt u aan om nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. 

© Performance Collective

Ontwerp & Realisatie: Trend marketing & communicatie