9376 Sebastiaan header
Onze werkwijze
Goed, beter,
best.
Wij helpen ondernemingen nog succesvoller te worden. Dit doen wij door te luisteren en onze expertise daar in te zetten waar uw onderneming om vraagt. 
Pijl
Circle of Performance

Op weg naar top performance

Vanuit onze passie om bedrijven beter te laten presteren, ontstond dit collectief. Een groep van bedrijven die elk binnen hun expertise de ambitie hebben om bij te dragen in het succes van organisaties. 

Vanuit de samenwerking groeide de gedachte om succes 'controleerbaar' te maken. Dit door succesvol ondernemen vorm te geven in een model dat ondernemers ondersteund en helpt om grip te krijgen op het nog succesvoller maken van hun bedrijf. 

We ontwikkelden de Circle of Performance. Hiermee helpen we ondernemers in control te komen én te blijven op strategie, communicatie, financiën en operationele zaken.

Grip op succes

Circle of Performance

Iedere onderneming heeft uitdagingen om succesvol te worden en/of te blijven. Al deze uitdagingen zijn onder te verdelen in vier thema’s: strategie, communicatie, financieel en operationeel.

De ervaring leert dat de echt succesvolle ondernemingen bovengemiddeld presteren op minimaal drie thema’s. Maar in de praktijk zien we vaak dat een gemiddelde onderneming ‘slechts’ op twee thema’s goed scoort. Om dus beter te presteren is het essentieel om de juiste kennis en capaciteit vanuit het juiste thema toe te voegen.

Performance Collective is opgericht om teams en organisaties te ondersteunen, door ervaren professionals vanuit diverse disciplines in te zetten. Met deze krachtige teams en ondersteuning vanuit ons platform Performity, helpen wij bedrijven (nog) succesvoller te worden. Oftewel ‘We Mind Your Business’.

Left&Right brainers

MIX VAN SPECIALISTEN 

Left and right brainers

Ieder persoon heeft unieke talenten en vaardigheden. Dit geldt ook voor organisaties.  Sommigen blinken uit in het creëren van nieuwe producten of innovatieve oplossingen, terwijl anderen juist goed zijn in het beheren van bedrijfsprocessen.

Voor organisaties die willen groeien of moeten veranderen, is het essentieel om de juiste balans van talenten en vaardigheden in huis te hebben. Performance Collective is opgericht om organisaties te ondersteunen door ervaren left en/of right brainers in te zetten om zo een krachtig team te formeren.

De right brainers, ofwel de creatieve geesten, brengen vanuit een frisse blik nieuwe perspectieven en concepten naar voren. Terwijl de left brainers, ofwel de beheerders, zorgen voor de benodigde structuur, organisatie en de efficiëntie om deze ideeën tot leven te brengen. 

Onze werkwijze

Specialisten

De wereld verandert sneller dan ooit. Nog nooit hadden we zo veel realtime inzicht in ‘de markt’, ‘de business’ en het 'consumentengedrag’. We monitoren continu KPI’s. Doordat we zoveel meten en inzichtelijk kunnen maken, komen er steeds meer specialistische dienstverleners. Los van elkaar kwamen onze leden erachter dat ze pas echt het verschil kunnen maken voor opdrachtgevers als ze hun kennis laten aansluiten op andere specialisten. Zo kunnen we ondernemingen echt helpen nog succesvoller te worden. 

Breed perspectief

Specialisten hebben de neiging om complementaire specialisten aan te haken uit hun eigen speelveld. Dat zorgt niet voor bedrijfsbreed succes. Om bedrijven echt succesvol te maken moet er specialisme in de volle breedte zijn. Zo ontstond het idee om toonaangevende specialisten uit diverse vakgebieden te bundelen in één collectief;  Performance Collective. Want voor organisaties die willen groeien of veranderen, is het essentieel om de juiste balans van talenten en vaardigheden in huis te hebben. 

Team spirit

Al onze deelnemingen hebben één gemeenschappelijk doel; uw mensen helpen om uw bedrijf succesvoller te maken. Onze consultants analyseren uw onderneming en maken inzichtelijk waar kansen en uitdagingen liggen. Van daaruit wordt een dedicated team van specialisten samengesteld vanuit de diverse disciplines. Daarvoor geldt dat we ook externe disciplines kunnen aanhaken, waarmee we een samenwerking hebben maar die (nog) niet tot het collectief behoren. 

Shutterstock 1192651540 mannen

Heeft u een uitdaging?

The proof of the pudding is in the eating…

Heeft u binnen uw bedrijf een uitdaging? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Laten we kennismaken. 

Performance Collective logo wit

Heldere strategie, doelgerichte communicatie, operationele efficiëntie en financiële betrouwbaarheid voor maximale prestaties.

Blijf op de hoogte

Meldt u aan om nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. 

© Performance Collective

Ontwerp & Realisatie: Trend marketing & communicatie